Ce pedeapsă au primit 10 străini care nu au respectat autoizolarea în India

Poliţia din oraşul indian Uttarakhand a prins mai mulţi stăini ce nu respectau autoizolarea şi au folosit o metodă indită de pedepsire, relatează Hindustan Times.

3181 afișări
Imaginea articolului Ce pedeapsă au primit 10 străini care nu au respectat autoizolarea în India
Cei zece turişti au fost surprinşi în aproprierea fluviului Ganga, iar poliţişti i-au pus să scrie pe foi de 500 de ori „Nu am respectat carantina. Îmi pare rău".
 
Cei zece erau cetăţeni din Israel, Australia, Mexic, dar şi din mai multe ţări din Europa, a precizat poliţia.
 
Incidentul s-a produs în zona Tapovan una dintre cele mai turistice zone din India.
 
Am cerut unui coleg să aducă 50-60 de pagini goale şi le-am dat celor 10 pentru a scrie scuzele. Le-am transmis că acesta este un avertisment şi să nu mai iasă fără motiv întemeiat, deoarece sancţiunile pot ajunge până la interzicerea intrării în India", a precizat Vinod Kumar, poliţistul aflat la conducerea postului local.
 
India are raportate peste 8500 de cazuri de infectare şi a înregistrat peste 200 de decese..

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici