Numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 1.486 la nivel mondial

Autoritatea pentru Sănătate Publică din provincia chineză Hubei a anunţat că încă 116 persoane au murit joi din cauza noului tip de coronavirus, ceea ce înseamnă că, la nivel mondial, 1.486 de oameni au murit din cauza coronavirusului, informează CNN.

4946 afișări
Imaginea articolului Numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 1.486 la nivel mondial

Numărul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 1.486 la nivel mondial

Dintre acestea, 1.426 de decese au fost înregistrate în provincia Hubei, de unde a izbucnit epidemia.

Joi au fost înregistrate şi 4.823 de noi cazuri de infecţie în provincia Hubei, astfel că numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la aproape 52.000 în această regiune.

Astfel, la nivel mondial, numărul total al cazurilor de infecţie cu coronavirus se ridică la 65.191, cele mai multe dintre acestea înregistrându-se în China continentală.

Din numărul total al deceselor, 1.483 au fost înregistrate în China continentală, unul în Hong Kong, unul în Filipine şi unul în Japonia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
china,
coronavirus,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici