O bătrână din Polonia care fusese declarată moartă s-a trezit după 11 ore, la morgă

O poloneză în vârstă de 91 de ani al cărei deces fusese constatat la domiciliu de către un medic şi fusese transportată la morgă s-a trezit după 11 ore, relatează Televiziunea publică poloneză (TVP).

612 afișări
Imaginea articolului O bătrână din Polonia care fusese declarată moartă s-a trezit după 11 ore, la morgă

O bătrână din Polonia care fusese declarată moartă s-a trezit după 11 ore, la morgă

Janina Kolkiewicz, din satul Ostrow Lubelski (estul Poloniei), s-a trezit în camera frigorifică de la morgă, spre stupefacţia angajaţilor, care au observat că un sac de plastic de culoare neagră se mişca.

"Eu am întocmit certificatul de deces. Sunt şocată, nu înţeleg ce s-a întâmplat, inima nu îi mai bătea, nu mai respira. Am fost convinsă că era moartă", a declarat medicul Wieslawa Czyz.

"Mătuşa mea nu ştie nimic despre ce s-a întâmplat, are o scleroză foarte avansată. Când am adus-o acasă, ne-a spus că îi era foarte frig şi a cerut un ceai cald", a declarat Bogumila Kolkiewicz, nepoata bătrânei.

Poliţia a declanşat o investigaţie în acest caz, iar medicul riscă să fie cercetat penal.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici