O bucată de gheaţă i-a căzut în cap ministrului sârb al Energiei, Aleksandr Antici - VIDEO

Ministrul sârb al Energiei, Aleksandr Antici, a fost lovit în cap de o bucată de gheaţă căzută de pe un cablu de înaltă tensiune, dar a scăpat nevătămat datorită caschetei de protecţie, într-un incident produs în apropierea frontierei Serbiei cu România, relatează Euronews.

589 afișări
Imaginea articolului O bucată de gheaţă i-a căzut în cap ministrului sârb al Energiei, Aleksandr Antici - VIDEO

O bucată de gheaţă i-a căzut în cap ministrului sârb al Energiei, Aleksandr Antici - VIDEO (Captura video)

Aleksandr Antici era în vizită în regiunea Majdanpek, situată în apropierea frontierei dintre Serbia şi România. O bucată de gheaţă de trei kilograme a căzut de pe un cablu de înaltă tensiune, lovind direct cascheta de pe capul ministrului.

Cascheta s-a spart din cauza incidentului, produs în timp ce ministrul Energiei acorda un interviu televizat.

Mii de locuinţe din zona Majdanpek au rămas fără electricitate din cauza vremii nefavorabile din ultimele zile, iar angajaţii companiilor de electricitate depun eforturi pentru remedierea avariilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici