O studentă la medicină veterinară a vândut 50 de cai, pe care a pretins că îi salvează, unor ABATOARE

O studentă la medicină veterinară din statul american Alabama este acuzată că a vândut 50 de cai, pe care a pretins că îi salvează, unor abatoare din Mexic, potrivit postului de televiziune Fox 5 Atlanta.

37554 afișări
Imaginea articolului O studentă la medicină veterinară a vândut 50 de cai, pe care a pretins că îi salvează, unor ABATOARE

O studentă la medicină veterinară a vândut 50 de cai, pe care a pretins că îi salvează, unor ABATOARE

Tânăra de 24 de ani s-a folosit de studiile ei pentru a câştiga încrederea proprietarilor care nu mai puteau întreţine caii sau trebuiau să îi lase undeva temporar. Fallon Blackwood, care studiază medicina veterinară la Tuskegee University, le-a spus multor stăpâni de animale că deţine o fermă în care va duce caii pentru a avea grijă de ei.

Într-un caz, tânăra a spus că se află în căutarea unui cal mai bătrân care să îi ţină companie armăsarului ei de curse, retras.

Blackwood a fost prinsă după ce a refuzat să-i trimită stăpânei unui cal, care l-a lăsat temporar la ea, imagini cu animalul, aşa cum era înţelegerea.

Niciunul dintre caii „salvaţi” de studentă nu a fost recuperat. Blackwood a fost reţinută, dar a fost eliberată după ce a plătit o cauţiune de 15.000 de dolari. Tânăra urmează să fie judecată.

Deocamdată, universitatea ale cărei cursuri le urmează nu a luat nicio măsură împotriva studentei. Blackwood ar trebui să îşi termine studiile veterinare în luna mai a acestui an.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici