Obama se va întâlni cu Erdogan. Întrevederea va avea loc cu ocazia summitului G20

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, va avea o întrevedere bilaterală, duminică, la summitul G20, cu omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, prima întâlnire după tentativa de lovitură de stat din Turcia, informează publicaţia The Wall Street Journal.

2514 afișări
Imaginea articolului Obama se va întâlni cu Erdogan. Întrevederea va avea loc cu ocazia summitului G20

Recep Erdogan

Întrevederea va avea loc cu ocazia summitului G20 de la Hangzhou (China).

"Preşedintele Barack Obama vrea să discute despre recenta tentativă de lovitură de stat din Turcia, precum şi despre campania contra reţelei teroriste Stat Islamic, despre eforturile de stabilizare a Siriei şi despre criza refugiaţilor", a declarat Ben Rhodes, consilier prezidenţial adjunct pentru Siguranţa Naţională.

Tot cu ocazia summitului G20, Barack Obama va avea o întrevedere oficială cu preşedintele Chinei, Xi Jinping, cu care va aborda relaţiile bilaterale.

Barack Obama va discuta şi cu preşedinele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul G20, despre crizele din Siria şi Ucraina, dar nu este programată nicio întâlnire bilaterală, a precizat Ben Rhodes.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici