Ostatici la sediul din Montreal al companiei de jocuri video Ubisoft. Mai mulţi angajaţi au reuşit să evadeze pe acoperişul clădirii. UPDATE: Alarma a fost falsă

  • UPDATE:La finalul intervenţiei, totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă
  • Poliţia din Montreal a căutat vineri un grup de suspecţi care deţin ostatici la un complex de clădiri unde compania de jocuri video Ubisoft îşi are sediul din Canada.
  • Au existat informaţii neconfirmate în mass-media locală despre o cerere de răscumpărare a ostaticilor.
  • O serie de angajaţi au reuşit să evadeze pe acoperişul clădirii.
6122 afișări
Imaginea articolului Ostatici la sediul din Montreal al companiei de jocuri video Ubisoft. Mai mulţi angajaţi au reuşit să evadeze pe acoperişul clădirii. UPDATE: Alarma a fost falsă

Profimedia

UPDATE 3.38: Alarmă falsă în cazul angajaţilor Ubisoft Montreal luaţi ostatici. Totul a fost o farsă
 
ŞTIREA INIŢIALĂ
 
O operaţiune majoră de poliţie a fost în desfăşurare pe bulevardul St-Laurent din cartierul Mile End din Montreal, în urma unor informaţii despre un grup de suspecţi care deţin ostatici la un complex de clădiri unde compania de jocuri video Ubisoft îşi are sediul din Canada, potrivit Russia Today.
 
Zeci de ofiţeri de poliţie din Montreal (SPVM) au fost zăriţi în zonă vineri după-amiază, inclusiv ceea ce părea o echipă tactică. Au existat informaţii neconfirmate în mass-media locală despre o cerere de răscumpărare a ostaticilor.
Nu este clar câţi suspecţi ar putea fi implicaţi sau câţi ostatici au luat. O serie de angajaţi au reuşit să evadeze pe acoperişul clădirii, unde au baricadat uşa, potrivit videoclipului surprins de elicoptere, în timp ce alţii au rămas acolo şi s-au refugiat pe o terasă. Alţii s-au baricadat într-o sală de conferinţe, potrivit personalului care a reuşit să scape.
Firma Ubisoft Montreal a fost fondată în 1997 ca filială canadiană a gigantului francez de jocuri video.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici