Pachet suspect găsit lângă Ambasada SUA din Sofia

Un pachet suspect a fost descoperit, vineri, pe sol, în afara incintei Ambasadei Statelor Unite în Bulgaria, la Sofia, de paznici ai reprezentanţei diplomatice care au anunţat poliţia bulgară. Ulterior, pachetul s-a dovedit a fi un sac plin cu gunoi.

90 afișări
Imaginea articolului Pachet suspect găsit lângă Ambasada SUA din Sofia

Pachet suspect găsit lângă Ambasada SUA din Sofia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciul de presă al Ambasadei este citat anunţând că nu a existat o ameninţare la adresa misiunii diplomatice, dar paznicii au raportat descoperirea pachetului deoarece arăta suspicios, relatează site-ul Novinite.com.

Agenţi de securitate de la misiunea diplomatică americană au alertat poliţia bulgară în legătură cu descoperirea pachetului vineri, către ora locală 10.00 (10.00, ora României).

Potrivit site-ului, paznici de la Ambasada Statelor Unite sunt cei care au observat pachetul, lipit cu bandă adezivă şi aflat pe sol, lângă un tomberon de gunoi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici