Ploaie cu păsări moarte într-un oraş din SUA - VIDEO

Locuitorii din oraşul Beebe, din statul american Arkansas, au fost surprinşi în prima zi a anului de o ploaie de păsări moarte, cauza nefiind încă stabilită de autorităţi, a anunţat comisia pentru vânătoare şi pescuit.

119 afișări
Imaginea articolului Ploaie cu păsări moarte într-un oraş din SUA - VIDEO

Ploaie cu păsări moarte într-un oraş din SUA

Misterioasa "ploaie de păsări" a început în seara de Sfântul Sylvestre. Serviciile municipale au identificat peste o mie de păsări pe străzile din Beebe, a precizat comisia, pe pagina de Facebook.

Cea mai mare parte a păsărilor sunt mierle, uşor de recunoscut după petele roşii de la baza aripilor.

Autorităţile încă nu au reuşit să stabilească din ce cauză au murit păsările, mai multe teste urmând să fie făcute în cursul zilei de luni.

Potrivit cotidianului Arkansas Times, păsările ar fi putut fi atinse de grindină, la mare înălţime. O altă teorie luată în calcul se referă la focurile de artificii de Anul Nou, care le-ar fi putut surprinde în zbor.

Video stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici