Posibilă alertă falsă la un centru medical din San Diego. Autorităţile americane nu au găsit urme de focuri de armă şi niciun suspect

Autorităţile americane nu au găsit urme de focuri de armă şi niciun suspect în centrul medical militar din oraşul californian San Diego, anunţă Forţele Navale din SUA, conform Fox News.

1083 afișări
Imaginea articolului Posibilă alertă falsă la un centru medical din San Diego. Autorităţile americane nu au găsit urme de focuri de armă şi niciun suspect

Posibilă alertă falsă la un centru medical din San Diego. Autorităţile americane nu au găsit urme de focuri de armă şi niciun suspect

"Verificările preliminare nu au identificat nimic suspect", se arată într-un comunicat al Forţelor Navale americane.

Poliţia nu a descoperit urme de gloanţe şi niciun individ care să aibă asupra sa vreo armă de foc.

Autorităţile americane au căutat marţi un individ care ar fi deschis focul într-un centru medical militar din oraşul californian San Diego. "Un individ care a deschis focul a fost observat într-o clădire a Centrului medical naval din San Diego. Toate persoanele aflate în interior sunt sfătuite să fugă, să se ascundă sau să intervină", informa un comunicat postat pe site-ul complexului situat în zona Bob Wilson din San Diego.

Alerta a fost declanşată de o persoană care a semnalat focuri de armă, iar autorităţile militare şi poliţia au intervenit imediat la complexul medical aparţinând Forţelor navale.

Zgomote similare unor focuri de armă au fost auzite într-o parte a clădirii în care sunt birouri şi camere în care sunt îngrijiţi membri ai Forţelor navale americane reveniţi de la operaţiuni militare în Irak, Afganistan, Kuwait şi Djibouti.

"Nu putem confirma existenţa unui atac armat", a declarat Kevin Dixon, un purtător de cuvânt al Forţelor Navale americane.

"Nu ne puteam permite să ignorăm o astfel de alertă, dar, deocamdată, incidentul nu se confirmă", a declarat Mike Alvarez, purtătorul de cuvânt al complexului medical militar.

Membri ai Forţelor Navale şi poliţişti au percheziţionat cu atenţie clădirea, dar este foarte probabil ca alerta să fi fost falsă.

Persoana care susţine că a auzit focurile de armă este audiată de poliţie.

Nu există informaţii despre persoane rănite în acest presupus atac.
 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici