Presa germană avertizează asupra piscinelor hotelurilor de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre

Presa germană a publicat mai multe articole în care avertizează asupra siguranţei plajelor administrate de hotelurile bulgare şi a piscinelor acestora, în special.

4993 afișări
Imaginea articolului Presa germană avertizează asupra piscinelor hotelurilor de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre

Presa germană avertizează asupra piscinelor hotelurilor de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre (Imagine: Mediafax Foto)

"Fiţi atenţi la piscinele hotelurilor bulgare - pot să vă absoarbă şi să muriţi", scrie o publicaţie citată de postul naţional de radio din Bulgaria BNR, relatează site-ul Novinite.com.

Decesul unui copil în vârstă de 13 ani, Sara, a şocat Germania, unde nemulţumirea provine în special din faptul că piscina hotelului Berlin din staţiunea Nisipurile de Aur funcţionează fără autorizaţie, cu pompa defectă, în timp ce vizitatorii, inclusiv copiii o pot folosi.

O anchetă deschisă după accident arată că doar 56 la sută dintre cele 220 de piscine din staţiunile municipalităţii Varna, inclusiv Nisipurile de Aur, au autorizaţie oficială.

Presa germană se întreabă retoric de ce turiştii germani continuă să viziteze aceste hoteluri cu piscine ilegale când vieţile lor sunt puse în pericol şi citează declaraţia unui medic din oraşul Varna, care susţine că decesul fetiţei a fost provocat de neglijenţă criminală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici