Presa internaţională scrie despre cazul "şocant" al fetiţei din România care fumează şi bea cafea

Presa internaţională relatează cazul fetiţei în vârstă de doi ani din România care fumează şi bea cafea, încurajată de mama ei, publicând imagini pe care le califică drept "şocante".

3029 afișări
Imaginea articolului Presa internaţională scrie despre cazul "şocant" al fetiţei din România care fumează şi bea cafea

Presa internaţională scrie despre cazul "şocant" al fetiţei din România care fumează şi bea cafea

Într-un articol cu titlul "Bebeluşul fumător: O înregistrare video şocantă arată o fetiţă, de doi ani, pufăind ţigări (apoi consumând cafea)", cotidianul britanic Daily Mail scrie că tatăl copilei a acuzat-o pe fosta sa soţie că a învăţat-o pe fiica lor să fumeze, după ce imaginile au apărut pe Internet.

Gabriel Burulea, în vârstă de 30 de ani, susţine că fosta sa soţie, Elena Ursu, a postat înregistrarea video pe YouTube pentru a-l enerva pe el. Bărbatul speră acum să obţină custodia fetiţei, notează Daily Mail.

"Fiica noastră nu vrea lapte - ci doar cafea - iar în loc de dulciuri vrea ţigări. Este îngrozitor", a declarat bărbatul, potrivit publicaţiei britanice.

"Când am putut s-o vizitez, era atât de disperată după o ţigară, încât lua chiştoace şi le băga în gură", a mai spus tatăl, citat de publicaţia Austrian Times, care califică de asemenea drept "şocante" imaginile cu fetiţa fumând.

Cazul este semnalat şi de site-ul american de ştiri Huffington Post, care publică şi înregistrarea video de pe YouTube. "Vrea să mă enerveze arătându-mi cum tratează copilul nostru, dar sper că acest lucru se va întoarce împotriva ei şi că va fi ceea ce trebuie ca să câştig custodia", a precizat Burulea, potrivit Huffington Post.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici