Preşedintele Mexicului: Donald Trump are un limbaj similar cu cel al lui Adolf Hitler

Donald Trump, înscris în cursa pentru desemnarea candidatului republican la preşedinţia SUA, are un limbaj similar cu cel al fostului dictator german Adolf Hitler, apreciază preşedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto.

1380 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Mexicului: Donald Trump are un limbaj similar cu cel al lui Adolf Hitler

Preşedintele Mexicului: Donald Trump are un limbaj similar cu cel al lui Adolf Hitler (Imagine: Hepta)

"Limbajul utilizat de Donald Trump sugerează soluţii simpliste, de genul celor care au condus la scene oribile în istoria umanităţii. Aşa au ajuns la putere oameni precum Benito Mussolini şi Adolf Hitler", a declarat Pena Nieto într-un interviu acordat ziarului mexican Excelsior.

Este prima reacţie a lui Pena Nieto la declaraţii făcute de Donald Trump, care, printre altele, a propus construirea unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Pena Nieto a atras atenţia că evantuala câştigare de către Donald Trump a scrutinului prezidenţial riscă să afecteze relaţiile dintre SUA şi Mexic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici