Preşedintele SUA, Donald Trump, susţine că Rusia şi-a retras majoritatea oamenilor din Venezuela

Preşedintele american Donald Trump a anunţat că Rusia a informat Statele Unite că şi-a retras majoritatea oamenilor din Venezuela, relatează postul CBS News pe pagina electronică.

2402 afișări
Imaginea articolului Preşedintele SUA, Donald Trump, susţine că Rusia şi-a retras majoritatea oamenilor din Venezuela

Donald Trump susţine că Rusia şi-a retras majoritatea oamenilor din Venezuela

În luna ianuarie, Juan Guaidó, preşedintele Adunării Naţionale din Venezuela, s-a autoproclamat preşedinte interimar al ţării, contestându-l oficial pe preşedintele Nicolás Maduro în contextul crizei politice grave. SUA şi mai multe state occidentale l-au recunoscut pe Guaidó, în timp ce Rusia a anunţat că în continuare îl consideră pe Nicolas Maduro preşedintele legitim al Venezuelei.

Potrivit presei internaţionale, agenţi paramilitari care efectuează misiuni secrete pentru Rusia au ajuns în Venezuela în luna ianuarie pentru a consolida dispozitivul de securitate al preşedintelui Nicolas Maduro în contextul protestelor opoziţiei susţinute de Statele Unite. Moscova însă a negat relatările în acest sens.

"Rusia ne-a informat că şi-a retras cea mai mare parte a oamenilor din Venezuela", a afirmat liderul american într-un mesaj pe Twitter, fără însă să ofere alte detalii despre acest subiect.

Taguri:
sua,
venezuela,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici