Proprietarul site-ului PornHub acuză extremiştii religioşi şi membrii QAnnon pentru incendierea conacului său

Coproprietarul site-ului Pornhub îi acuză pe extremiştii religioşi pentru incendierea conacului său. Incidentul a avut loc anul trecut după scandalul privind încărcarea materialelor video pe site ce conţineau sex cu minori.

2447 afișări
Imaginea articolului Proprietarul site-ului PornHub acuză extremiştii religioşi şi membrii QAnnon pentru incendierea conacului său

Coproprietarul site-ului pornografic Pornhub a reapărut în public pentru prima dată într-un deceniu pentru a-i acuza pe cei care ar fi cauzat indirect incendiul care i-a distrus conacul de 16 milioane de dolari.

Feras Antoon crede că „grupurile religioase extremiste” ar fi putut  încuraja pe cineva să-i incendieze locuinţa de lux, scrie publicaţia Sun

„Grupările religioase extremiste i-ar fi încurajat pe cineva să facă asta? Absolut. Când folosiţi un limbaj extremist şi sentimentul QAnon faţă de traficul de copii, cuvintele voastre pot atrage unele dintre cele mai întunecate colţuri ale internetului”.

Casa lui Antoon a luat foc în aprilie anul trecut.

Incidentul a avut loc după ce site-ul Pornhub a fost forţat să împiedice utilizatorii neverificaţi să încarce materiale video.Un raport susţinea că site-ul afişa videoclipuri cu viol şi sex cu minori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici