Regimul Viktor Orban, atac dur la Soros: A transformat Europa într-o ”cameră de gazare”

  • Soros transforma Europa într-o „cameră de gazare”, a scris Szilard Demeter într-un articol pentru portalul origo.hu.
  • Viktor Orban îl acuză pe Soros că vrea să inunde Europa cu migranţi musulmani.
  • Ungaria şi Polonia şi-au folosit dreptul de veto şi au blocat bugetul UE şi planul de redresare economică post-Covid.
3348 afișări
Imaginea articolului Regimul Viktor Orban, atac dur la Soros: A transformat Europa într-o  ”cameră de gazare”

Profimedia

Directorul uneia dintre principalele instituţii culturale din Ungaria, muzeul de literatură ”Petofi” din Budapesta, a criticat dur influenţa omului de afaceri şi filantrop american George Soros în Europa, într-un articol provocator.
 
Soros a transforma Europa într-o „cameră de gazare”, a scris Szilard Demeter într-un articol de opinie pentru portalul origo.hu,  aproapiat de guvernul Orban, citat de DPA.
 
„Gazul otrăvitor se scurge din butoaiele unei societăţi multiculturale deschise şi este letal pentru modul de viaţă european”, a scris Szilard Demeter.
 
Ungaria şi Polonia sunt „noii evrei”, a mai scris acesta în articolul care aborda disputa dintre ţările europene cu privire la bugetul UE pentru perioada 2021-2027/
 
Ungaria şi Polonia şi-au folosit dreptul de veto şi au blocat bugetul UE şi planul de redresare economică post-Covid în condiţiile introducerii condiţionării fondurilor europene de respectarea statului de drept. 
 
Voci critice din UE acuză Ungaria şi Polonia că restrâng libertăţile mass-media şi independenţa justiţiei. Cele două ţări s-au angajat să se sprijine reciproc în dispută.
 
Premierul ungar Viktor Orban l-a atacat şi el săptămâna aceasta pe "criminalul economic" George Soros, născut în Ungaria şi supravieţuitor al Holocaustului. El îl acuză pe Soros că doreşte să inunde Europa cu migranţi musulmani şi să dilueze identitatea naţională a cetăţenilor din ţările europene.
 
Soros, prin fundaţia sa, a fost mult timp un militant pentru drepturile omului. Acesta a afirmat că ”UE nu-şi poate permite compromisuri în ceea ce priveşte condiţionarea fondurilor alocate statelor membre de respectarea statului de drept”.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici