Resturi umane, găsite în apropierea epavei vasului Costa Concordia

Rămăşiţe umane au fost găsite joi în apropierea epavei vasului de croazieră Costa Concordia, în apropierea insulei italiene Giglio, după ce nava a fost repusă în poziţie verticală săptămâna trecută.

732 afișări
Imaginea articolului Resturi umane, găsite în apropierea epavei vasului Costa Concordia

Resturi umane, găsite în apropierea epavei vasului Costa Concordia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În cursul activităţilor de căutare desfăşurate în zona centrală a navei, scafandrii au găsit resturi umane care urmează să fie supuse testelor ADN", a comunicat Protecţia Civilă.

Două persoane sunt date dispărute după scufundarea parţială a navei Costa Concordia în ianuarie 2012, un accident soldat cu 32 de morţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici