Rex Tillerson consideră că disputa diplomatică dintre SUA şi Rusia nu trebuie să escaladeze

Rex Tillerson, secretarul de Stat al SUA, este de părere că disputa diplomatică dintre Washington şi Moscova nu trebuie să escaladeze şi că cele două state pot colabora pentru a-şi îmbunătăţi relaţiile, a anunţat o purtătoare de cuvânt a Departamentului de Stat, potrivit Reuters.

537 afișări
Imaginea articolului Rex Tillerson consideră că disputa diplomatică dintre SUA şi Rusia nu trebuie să escaladeze

Rex Tillerson consideră că disputa diplomatică dintre SUA şi Rusia nu trebuie să escaladeze

”Cred că secretarul (n.red.: Rex Tillerson) consideră că nu este necesară o nouă acţiune care ar amplifica acest conflict”, a afirmat Heather Nauert, purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat al SUA.

Nauert a mai precizat că Joseph Yun, reprezentantul Statelor Unite pentru politicile privind Coreea de Nord, a fost marţi la Moscova pentru a discuta cu oficialii ruşi despre eforturile pentru stoparea programului nuclear al regimului de la Phenian.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici