Român acuzat de trafic de persoane, arestat în Canada

Poliţia canadiană a arestat miercuri un român suspectat de apartenenţă la o reţea de trafic de persoane ale cărei victime, de origine română, erau obligate să se prostitueze.

451 afișări
Imaginea articolului Român acuzat de trafic de persoane, arestat în Canada

Român acuzat de trafic de persoane, arestat în Canada (Imagine: Shutterstock)

Agenţii Secţiei Imigraţie ai Jandarmeriei Regale din Canada au deschis o anchetă, în urmă cu un an, vizând "o organizaţie infracţională implicată în intrarea ilegală în Canada a unor cetăţeni români şi exploatarea sexuală a unor românce".

Un român în vârstă de 38 de ani, Marius M., a fost arestat miercuri, fiind acuzat de tăinuire, proxenetism şi trafic de persoane.

În ultimele trei săptămâni, alţi trei cetăţeni români domiciliaţi în Toronto au fost arestaţi pentru infracţiuni comise în domeniul imigraţiei.

În cadrul aceleiaşi anchete, autorităţile canadiene au arestat în iulie trei indivizi care ajutaseră o familie de români să treacă frontiera americano-canadiană. Un alt suspect este arestat în Statele Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici