ROMÂNI implicaţi într-un accident în Austria: O persoană a murit, iar alte două, printre care un copil, în stare gravă/ MAE: Membrii familiei au fost anunţaţi

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, duminică, că un român a decedat, iar alţi doi, printre care şi un minor, sunt răniţi, în urma unui accident rutier produs în apropierea oraşului Sankt Polten, la vest de Viena, Austria.

5161 afișări
Imaginea articolului ROMÂNI implicaţi într-un accident în Austria: O persoană a murit, iar alte două, printre care un copil, în stare gravă/ MAE: Membrii familiei au fost anunţaţi

Un român decedat şi alţi doi răniţi, în urma unui accident rutier în Austria. MAE: Membrii familiei au fost anunţaţi

„Ambasada României la Viena are în atenţie accidentul rutier produs în apropierea oraşului Sankt Polten, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în România. Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la identitatea şi starea de sănătate a persoanelor afectate. Conform datelor preliminare obţinute, un cetăţean român a decedat, iar alţi doi, printre care şi un minor, au suferit răni grave şi au fost transportaţi la o unitate medicală din zonă”, se arată într-un comunica de presă al MAE remis MEDIAFAX.

Ministerul mai precizează că membrii familiei au fost anunţaţi în legătură cu accidentul care a avut loc în Austria.

„Menţionăm că membrii de familie au fost notificaţi cu privire la accident. Ambasada României la Viena monitorizeaza situaţia şi este în contact permanent cu autorităţile locale şi membrii de familie, fiind pregatită să acorde asistenţă consulară, în limita competenţelor legale”, completează MAE.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici