Sarah Palin va candida în 2012 la preşedinţia SUA "dacă nu există altcineva să o facă"

Fosta candidată republicană din 2008 pentru postul de vicepreşedinte al Statelor Unite, Sarah Palin, este pregătită să candideze la alegerile prezidenţiale din 2012 "dacă nu există altcineva să o facă", a declarat ea, într-un interviu pentru postul de televiziune CBS.

10 afișări
Imaginea articolului Sarah Palin va candida în 2012 la preşedinţia SUA "dacă nu există altcineva să o facă"

Sarah Palin va candida în 2012 la preşedinţia SUA "dacă nu există altcineva să o facă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Palin a declarat într-o emisiune de divertisment a postului american de televiziune că hotărârea pe care o va lua va depinde de prezenţa sau nu a unei personalităţi care să aibă "voinţa de a alege opţiunile dificile, fără să îşi facă griji despre critici".

"Acest lucru va necesita o discuţie cu familia mea (şi) o examinare aprofundată a stării ţării", a spus ea.

"Dacă nu va exista nimeni să o facă, atunci bineînţeles că mă voi gândi la acest lucru", a declarat Palin, în acest interviu realizat la domiciliul ei, la Wasilla, în Alaska (nord-vest).

De la înfrângerea suferită alături de candidatul republican la preşedinţie în 2008, John McCain, Palin a fost prezentată drept una dintre personalităţile curentului ultraconservator "Tea Party", care militează pentru un stat mai puţin prezent în viaţa publică şi impozite mai mici.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici