Şase persoane sunt căutate în Malaezia după răsturnarea unei ambarcaţiuni cu turişti

Malaezia a extins căutările a cinci cetăţeni chinezi şi un malaezian ce au fost daţi dispăruţi după ce o barcă cu turişti s-a răsturnat în apropierea coastelor insulei Borneo, informează Reuters.

471 afișări
Imaginea articolului Şase persoane sunt căutate în Malaezia după răsturnarea unei ambarcaţiuni cu turişti

Şase persoane sunt căutate în Malaezia după răsturnarea unei ambarcaţiuni cu turişti

În urma acestui naufragiu, trei persoane au decedat.

În ambarcaţiunea răsturnată se aflau 28 de turişti chinezi. Nava se deplasa din Kota Kinablu spre o staţiune turistică din Malaezia.

Aceasta s-a răsturnat din cauza valurilor puternice. Trei turişti au fost găsiţi morţi, în timp ce alte 22 de persoane, inclusiv căpitanul vasului au fost salvate.

O misiune de căutare pe mare şi pe uscat este în curs, o zonă de aproximativ 2700 de km fiind acoperită.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici