Scenariu de film în Bulgaria. Trei muncitori ar fi furat documente secrete de la o importantă fabrică de armament

Trei munictori străini ai celui mai mare producător de arme din Bulgaria, Arsenal, au fost arestaţi sub suspiciunea de a fi implicaţi în dispariţia produselor sensibile şi a documentelor din fabrica companiei, a declarat joi ministerul de interne.

1564 afișări
Imaginea articolului Scenariu de film în Bulgaria. Trei muncitori ar fi furat documente secrete de la o importantă fabrică de armament

Scenariu de film în Bulgaria. Trei muncitori ar fi furat documente secrete de la o importantă fabrică de armament

Poliţia a lansat o anchetă în această lună după ce compania privată de arme a raportat că au dispărut produse specifice şi documentaţie sensibilă care ar putea fi de interes pentru concurenţii locali şi străini.

Ofiţerii de poliţie au stabilit că doi cetăţeni lituanieni şi un cetăţean rus, care lucrau la implementarea de tehnologii inovatoare la uzină ar fi responsabili. Cei trei se aflau în oraşul central Kazanlak, unde se află fabrica, pe 2 octombrie, cu o zi înainte de raportarea incidentului, a spus ministerul. Au fost reţinuţi la graniţa cu Grecia pe 5 octombrie.

Ofiţerii de poliţie au găsit în vehiculele lor documente şi alte obiecte despre care consideră că sunt direct legate de anchetă la uzina de arme Arsenal, a declarat ministerul într-un comunicat.

Se aşteaptă ca cei trei să fie transportaţi la oficiul regional de poliţie din oraşul Kazanlak pentru a li se aduce la cunoştinţă acuzaţiile.

Arsenal produce şi exportă printre alte produse şi arme de calibru mic şi sisteme de artilerie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici