Silvio Berlusconi spune că va trăi 120 de ani, glumind că are o latură homosexuală, chiar lesbiană

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a declarat că intenţionează să trăiască până la 120 de ani, spunând în glumă că are şi "o mică latură homosexuală".

44 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi spune că va trăi 120 de ani, glumind că are o latură homosexuală, chiar lesbiană

Silvio Berlusconi spune că va trăi 120 de ani, glumind că are o latură homosexuală, chiar lesbiană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Berlusconi, în vârstă de 74 de ani, părea într-o formă foarte bună în faţa a sute de simpatizanţi ai formaţiunii sale, Poporul Libertăţii, reuniţi la Roma.

"Chiar dacă vreau să trăiesc până la 120 de ani, sunt şi muritor în acelaşi timp", a spus Berlusconi, afirmând că este persecutat de justiţie pentru a fi înlăturat. "Sunt muritor pentru că am fost vizat de cele mai multe procese din istoria omenirii", a explicat premierul Italiei.

În momentul de faţă, Berlusconi este vizat de trei procese, în cazul Mills, pentru coruperea martorilor, în cazul Mediaset, pentru fraudă fiscală, şi în scandalul "Rubygate", fiind acuzat de relaţii cu o prostituată minoră şi trafic de influenţă.

"În total, 103 anchete, peste 1.000 de magistraţi se ocupă de mine, 2.565 de audieri. Şi mai au curajul să afişeze pancarte pe care scrie «Silvio, lasă-te judecat»", a continuat şeful Guvernului italian.

Berlusconi s-a comparat cu fostul premier socialist Bettino Craxi, afirmând că acela era acuzat "de toate relele, că acumulase averi, de o justiţie influenţată de idei de stânga".

"Sunt 17 ani de când magistraţii încearcă să mă elimine, dar sunt încă aici şi nu am fost condamnat niciodată", a spus Berlusconi, denunţând o justiţie "subversivă" care încearcă să le impună cetăţenilor un alt guvern decât cel pe care l-au ales.

Spre finalul discursului, un activist a strigat: "Eşti frumos!", iar Berlusconi a răspuns în glumă: "În fiecare dintre noi există o latură a homosexualităţii în proporţie de 25 la sută, dar, după un examen mai atent, am descoperit că a mea este lesbiană", o aluzie la admiraţia sa pentru femei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici