Starea de sănătate a congresmanului Steve Scalise, rănit grav în urma atacului armat din statul Virginia, s-a îmbunătăţit, dar rămâne critică

Steve Scalise, liderul grupului republican din Camera Reprezentanţilor, rănit grav în urma atacului armat din statul Virginia, rămâne în stare critică, însă doctorii au sesizat unele îmbunătăţiri, a comunicat Spitalul MedStar din Washington DC, informează The Associated Press.

237 afișări
Imaginea articolului Starea de sănătate a congresmanului Steve Scalise, rănit grav în urma atacului armat din statul Virginia, s-a îmbunătăţit, dar rămâne critică

Starea de sănătate a congresmanului Steve Scalise, rănit grav în urma atacului armat din statul Virginia, s-a îmbunătăţit, dar rămâne critică - spital (Imagine: Hepta)

Congresmanul, care a fost împuşcat în coapsă, suferind răni interne grave şi o hemoragie masivă, a fost operat joi, iar spitalul unde este internat a transmis că vor fi necesare şi alte operaţii.

Pe lângă congresmanul american, alte patru persoane au fost rănite, inclusiv un lobbyist care rămâne spitalizat în stare critică.

Aproximativ 25.000 de persoane au asistat, joi noapte, la meciul anual de baseball în scopuri caritabile, între echipa democraţilor şi cea a republicanilor. Meciul s-a jucat în onoarea congresmanului republican Steve Scalise şi a fost câştigat de echipa democraţilor.

Incidentul a avut loc în zona East Monroe / Del Ray din oraşul Alexandria, în statul american Virginia. Un individ a deschis focul cu o armă de foc spre echipa republicană de baseball a Congresului SUA, în timpul unui antrenament.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici