India se pregăteşte să repornească o parte din fabrici

India se pregăteşte să reia activitatea de produţie în anumite zone după data de 15 Aprilie pentru a reduce efectele economice ale carantinei naţionale, potrivit a două surse guvernamentale citate de Reuters.

478 afișări
Imaginea articolului India se pregăteşte să repornească o parte din fabrici

Surse: India se pregăteşte să repornească o parte din fabrici

Carantina impusă în India, ţară cu peste 1.3 miliarde de oameni, va expira marţi, dar este de aşteptat să fie prelungită până la finalul lunii. 
 
Cu toate că acestă carantina va fi prelungită Prim-Ministrul, Narendra Modi, a cerut mai multor miniştri, potrivit surselor, să vină cu planuri pentru a deschide o parte din industrie deoarece economia este grav afectată de carantină, iar viaţa oamenilor cu venituri mici se deteriorează.
 
Credem că anumitor industrii li se poate permite să funcţioneze atâta timp cât se respectă normele de distanţare socială", a spus un oficial din departamentul pentru industrie.
 
Măsurile restrictive din India au afectat mulţi oameni care fie şi-au pierdut ori sunt în pericol să îşi piardă locul de muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici