Surse: SUA şi Israelul „vor discuta astăzi despre invazia Rafah”

  • SUA şi Israelul vor organiza o întâlnire virtuală despre o posibilă invazie terestră în oraşul Rafah.
  • Informaţia a fost oferită de doi oficiali pentru reţeaua NBC News.
  • Se pare că preşedintele Joe Biden nu va participa la discuţie.
197 afișări
Imaginea articolului Surse: SUA şi Israelul „vor discuta astăzi despre invazia Rafah”

Surse: SUA şi Israelul „vor discuta astăzi despre invazia Rafah”

Întâlnirea de joi va fi prezidată de consilierul pentru securitate naţională, Jake Sullivan, potrivit Sky News. La discuţii vor mai participa reprezentanţi ai Pentagonului, susţin sursele.

Cu toate acestea, preşedintele Joe Biden nu este aşteptat să participe. O discuţie anterioră despre Rafah a avut loc pe 1 aprilie. Atunci, oficialii americani şi israelieni nu au reuşit să găsească o soluţie.

Rafah este singurul oraş important din Gaza care nu a fost atacat de trupele israeliene de la sol. Problema este că în interiorul oraşului sunt sute de mii de refugiaţi din întreaga Fâşie Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici