Ted Cruz va anunţa că susţine candidatura lui Donald Trump la preşedinţia SUA

Senatorul Ted Cruz a decis să susţină candidatura colegului republican Donald Trump pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite, afirmă surse citate de site-ul Politico.com.

2260 afișări
Imaginea articolului Ted Cruz va anunţa că susţine candidatura lui Donald Trump la preşedinţia SUA

Ted Cruz va anunţa că susţine candidatura lui Donald Trump la preşedinţia SUA

Ted Cruz, senator republican reprezentând circumscripţii din statul Texas, a fost adversar al lui Donald Trump în scrutinul pentru desemnarea candidatului Partidului Republican la funcţia de preşedinte al SUA. Până acum, Ted Cruz refuzase să îl susţină pe Donald Trump, îndemnându-şi susţinătorii să voteze "potrivit conştiinţelor".

Nu este clar dacă Ted Cruz va anunţa pur şi simplu că va vota cu Donald Trump ori dacă va afişa o susţinere deplină pentru candidatul republican la preşedinţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici