Thalita do Valle, „modelul lunetist”, a murit asfixiată în Ucraina

Avea 39 de ani, se afla într-un buncăr când a murit prin asfixiere, căutând să scape de bombardamentul din Harkov.

9774 afișări
Imaginea articolului Thalita do Valle, „modelul lunetist”, a murit asfixiată în Ucraina

Thalita do Valle, „modelul lunetist”, a murit axfisiată în Ucraina

Thalita Do Valle avea 39 de ani şi a murit într-un buncăr în flăcări din Harkov, în timp ce încerca să scape dintr-un bombardament.

Fostul model brazilian decisese să meargă să lupte alături de armata ucraineană împreună cu fratele ei.

El a fost cel care a dat vestea, scrie Daily Mail. „Au fost atacuri ruseşti şi batalionul nostru a fost divizat. Thalita s-a refugiat în buncăr, a murit pe 30 iunie de asfixiere, nu a fost lovită de schije”, a precizat fratele său.

A luptat împotriva Isis, în Irak

Do Valle, după ce a studiat Dreptul, a lucrat cu diverse organizaţii de caritate şi apoi a luptat în Irak cu forţele kurde împotriva Isis.

Cu acea ocazie, primise un antrenament ca lunetist. Sosise în Ucraina cu 3 săptămâni înainte de moarte şi începuse să-şi prezinte misiunea pe TikTok. Acele videoclipuri sunt tot ce au rămas după ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici