Trei morţi, inclusiv presupusul atacator, într-un incident armat la o piscină din Marea Britanie

Trei persoane, inclusiv presupusul atacator, au fost împuşcate mortal într-un incident care a avut loc în apropirere de o piscină din comitatul englez Lincolnshire, potrivit poliţiei, care susţine că atacul nu este de natură teroristă, relatează BBC News online.

2571 afișări
Imaginea articolului Trei morţi, inclusiv presupusul atacator, într-un incident armat la o piscină din Marea Britanie

Trei morţi, inclusiv presupusul atacator, într-un incident armat la o piscină din Marea Britanie (Imagine Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Serviciile de urgenţă, inclusiv o ambulanţă aeriană şi paramedici, s-au îndreptat spre complexul sportiv unde se află piscina.

Poliţia a confirmat că trei persoane, inclusiv presupusul atacator, au murit în urma incidentului.

Atacatorul a împuşcat mortal două persoane şi a apoi a îndreptat arma asupra sa.

Ancheta este în curs de defăşurare.

Poliţia susţine că incidentul nu are legătură cu vreun act de natură teroristă.

Anterior, aceasta susţinea că nu există niciun indiciu ca acest incident ar avea legături cu un atac terorist, şi că forţele de ordine nu au tras focuri de armă. Poliţia a avertizat publicul să stea departe de acea zonă, potrivit Express.co.uk.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici