Trump ar putea anunţa în curând când va avea loc un nou summit cu Kim Jong-Un

Preşedintele SUA, Donald Trump, ar putea anunţa în curând când ar putea să aibă o nouă întrevedere cu liderul de la Phenian, Kim Jong-Un, potrivit unor oficiali americani, care au precizat că un nou summit ar putea avea loc în martie sau aprilie, în Vietnam, informează The Washington Post.

96 afișări
Imaginea articolului Trump ar putea anunţa în curând când va avea loc un nou summit cu Kim Jong-Un

Trump ar putea anunţa în curând când va avea loc un nou summit cu Kim Jong-Un-presă

Emisarul nord-coreean Kim Yong Chol ar urma să se întâlnească vineri cu preşedintele american Donald Trump pentru discuţii pe această temă. Se crede că oficialul nord-coreean îi va prezenta lui Trump o scrisoare din partea liderului regimului de la Phenian.

Trump şi Kim Jong-Un au semnalat că doresc să se întâlnească din nou, mai ales că negocierile între SUA şi Coreea de Nord sunt în impas.

Persoane familiare cu schimburile diplomatice între Phenian şi Washington au transmis că summitul, al doilea între cei doi lideri, ar putea avea loc în martie sau aprilie, la Da Nang, în Vietnam.

"Ne străduim să obţinem progrese în ceea ce priveşte obiectivul nostru de a realiza denuclearizarea completă şi verificabilă a Coreei de Nord, iar preşedintele aşteaptă cu nerăbdare să se întâlnească din nou cu liderul Kim la al doilea summit, într-o locaţie şi la un timp care urmează să fie stabilite", a declarat un reprezentant al Casei Albe, sub protecţia anonimatului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici