Turcia va construi un zid de beton pe un segment al frontierei cu Siria

Armata turcă va construi un zid de beton pe un segment al frontierei cu Siria, după o serie de atacuri cu obuze, informează site-ul agenţiei AFP.

3596 afișări
Imaginea articolului Turcia va construi un zid de beton pe un segment al frontierei cu Siria

Turcia va construi un zid de beton pe un segment al frontierei cu Siria (Foto: Hepta / Mediafax Foto)

Zidul de beton, cu înălţimea de trei metri, va fi construit în zona Reyhanli, în provincia Hatay, în dreptul oraşului sirian Atmeh.

Zidul va fi construit pe o lungime de opt kilometri, a transmis agenţia oficială Anatolia.

Un atac cu bombă comis pe 20 iulie în sud-estul Turciei s-a soldat cu 33 de morţi, atrăgând riposta dură a Turciei, care a atacat obiective teroriste din Siria şi poziţii militare kurde din nordul Irakului.

În provincia Hatay au ajuns aproximativ 1,8 milioane de refugiaţi din Siria, unde are loc un război civil şi sunt atacuri teroriste.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici