UCISĂ DE COCA-COLA? O femeie a murit după ce a consumat zilnic 10 litri de Cola timp de 8 ani

O femeie a murit după ce a consumat zilnic 4 sticle mari de Coca Cola timp de 8 ani. Ea a lăsat în urmă 8 copii, ce vor fi crescuţi de partenerul ei de viaţă.

19833 afișări
Imaginea articolului UCISĂ DE COCA-COLA? O femeie a murit după ce a consumat zilnic 10 litri de Cola timp de 8 ani

UCISĂ DE COCA-COLA? O femeie a murit după ce a consumat zilnic 10 litri de Cola timp de 8 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Natasha Harris a murit la vârsta de 30 de ani în locuinţa sa, relatează mirror.co.uk.

Femeia era dependentă de Coca-Cola şi "îşi pierdea minţile" dacă nu dispunea de băutura respectivă în fiecare zi.

Partenerul ei de viaţă, Christopher Hodgkinson, a mărturisit că Natasha consuma zilnic cel puţin 10 litri de Coca Cola: "Cumpăram 4 sticle de 2.5 litri de Cola în fiecare zi pentru Natasha. Primul lucru pe care îl făcea dimineaţa era să bea Cola şi îşi încheia ziua cu un pahar de Cola în pat", a declarat Hodgkinson.

Bărbatul susţine că nu a ştiut că respectiva băutură poate fi dăunătoare sănătăţii, dar că este convins acum că Natasha a fost omorâtă de Coca-Cola. "Nu m-am gândit niciodată că ar putea să îi facă rău. E ca şi cum ai bea apă. Nu m-am gândit că o băutură te poate ucide. A băut o grămadă de Coca-Cola în ultimii şapte sau opt ani", a precizat el.

Lui Christopher i s-a spus că femeia ar fi murit în urma unui anevrism aortic cauzat de consumul mare de Coca-Cola. Investigaţiile medicale au arătat că decesul ar fi fost provocat de o disfuncţie cardiacă.

Autopsia nu a stabilit cauza decesului, survenit în 2010.

Reprezentanţii companiei producătoare de băuturi răcoritoare au declarat că la patru luni după moartea femeii au fost nevoiţi să angajeze agenţi de securitate pentru angajaţi, deoarece partenerul de viaţă al femeii îi ameninţa cu moartea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici