Ucraina va consolida apărarea la graniţele cu Belarus şi Rusia / Zelenski a vizitat din nou trupele

Ucraina intenţionează să îşi consolideze apărarea în zonele din nord şi est, la frontierele cu Belarus şi Rusia, anunţă premierul Denis Şmihal, în timp ce preşedintele Volodimir Zelenski a efectuat o nouă vizită pe frontul din sud-estul ţării.

235 afișări
Imaginea articolului Ucraina va consolida apărarea la graniţele cu Belarus şi Rusia / Zelenski a vizitat din nou trupele

Sursa foto: Ukrainian Presidency

Ucraina va consolida infrastructura militară în zonele din nord şi est, la frontierele cu Belarus şi Rusia, a afirmat premierul Denis Şmihal, citat de site-ul german Tagesschau.de.

Guvernul de la Kiev va aloca 32 de milioane de euro pentru suplimentarea capabilităţilor militare în regiunile Harkov şi Cernigău, a precizat premierul Ucrainei.

Marţi, preşedintele Volodimir Zelenski a efectuat o nouă vizită pe frontul din sud-estul Ucrainei. Preşedinţia Ucrainei a transmis, conform cotidianului Le Monde, că Volodimir Zelenski s-a deplasat în regiunea Zaporojie şi s-a întâlnit cu militari ucraineni.

Luni, Volodimir Zelenski s-a deplasat în regiunea Doneţk, într-o zonă rămasă sub control ucrainean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici