Un american susţine că şi-a ucis soţia din cauza unui exces de cofeină şi a lipsei de somn

Un american judecat pentru uciderea soţiei sale în urmă cu peste un an susţine, în faţa instanţei, că a comis fapta pentru că băuse prea multe produse pe bază de cofeină şi nu dormise de foarte mult timp, ceea ce i-a provocat o nebunie temporară, informează CNN News.

19 afișări
Imaginea articolului Un american susţine că şi-a ucis soţia din cauza unui exces de cofeină şi a lipsei de somn

Un american susţine că şi-a ucis soţia din cauza unui exces de cofeină şi a lipsei de somn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Woody Will Smith, din Newport-Kentucky, susţine că a băut prea mult suc şi băuturi energizante, că a luat pastile pentru slăbit cu cafeină şi că nu dormise de mult timp, astfel că nu era conştient de acţiunile sale când şi-a omorât soţia, în 2009.

El şi-a strangulat nevasta cu o coardă şi riscă închisoare pe viaţă, dacă este găsit vinovat. Procesul bărbatului începe luni.

Evaluarea psihiatrică a americanului a arătat, de altfel, că acesta a avut un moment de paranoia intensă, drept rezultat al ingestiei unei cantităţi mari de cofeină şi de pastile pentru slăbit.

Procurorii susţin însă că vor chema martori care vor dărâma această argumentare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici