Un bărbat pe aeroportul JFK: Mă cheamă Osama ben Laden şi am o bombă în geantă. Ce a păţit?

Un bărbat care consumase băuturi alcoolice s-a prezentat vineri la un agent al companiei Air France de pe aeroportul John F. Kennedy din New York, declarând că numele lui este Osama ben Laden şi are "o bombă în geantă", au declarat marţi surse citate de New York Post.

511 afișări
Imaginea articolului Un bărbat pe aeroportul JFK: Mă cheamă Osama ben Laden şi am o bombă în geantă. Ce a păţit?

Un bărbat pe aeroportul JFK: Mă cheamă Osama ben Laden şi am o bombă în geantă. Ce a păţit? (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Agenţii de securitate de la aeroport au aşteptat 40 de minute înainte de a chema poliţia, potrivit unei surse citate de New York Post. Până atunci, bagajele lui Christian Boncorps, un bărbat slab şi cu barbă grizonată, ajunseseră deja la bordul avionului cu care intenţiona să meargă la Paris, potrivit surselor.

Boncorps, în vârstă de 61 de ani, a făcut acest comentariu când a fost întrebat de agentul Air France ce are în geantă, acesta crezând că bărbatul ar putea încerca să ducă băutură la bordul avionului, a declarat o sursă.

Dar în loc să cheme Autoritatea Portuară imediat, agentul l-a condus pe Boncorps la dispozitivul de verificare al Administraţiei pentru securitatea transporturilor, unde a fost supus procedurilor standard înaintea îmbarcării. "Când în sfârşit a ajuns un poliţist, (bărbatul) se încălţa", a precizat o sursă din cadrul poliţiei aeroportuare.

Boncorps a fost acuzat de afirmaţii false şi a pledat vinovat la acuzaţia de comportament turbulent, fiind condamnat la o amendă de 250 de dolari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici