Un incendiu uriaş a izbucnit pe platoul unde este turnat următorul film cu Tom Cruise - FOTO, VIDEO

Un incendiu de proporţii a izbucnit pe platourile de filmare, din New Orleans, unde este turnat următorul lungmetraj al actorului Tom Cruise, raportează presa internaţională, citată de contactmusic.com.

502 afișări
Imaginea articolului Un incendiu uriaş a izbucnit pe platoul unde este turnat următorul film cu Tom Cruise - FOTO, VIDEO

Un incendiu uriaş a izbucnit pe platoul unde este turnat următorul film cu Tom Cruise

Incendiul a izbucnit chiar în timpul filmării unor scene pentru "Jack Reacher: Never Go Back", o continuare a filmului de acţiune "Jack Reacher. Un glonţ la ţintă/ Jack Reacher", din 2012, inspirat din seria omonimă de romane ale autorului britanic Lee Child.

Potrivit tabloidului Daily Mirror, focul a izbucnit pe platoul de filmare din statul american Louisiana unde este turnat acest lungmetraj şi a distrus în doar câteva secunde rulota-garderobă a echipei de producţie.

IMAGINI VIDEO CU INCENDIUL

Mai multe fotografii publicate în presa internaţională prezintă flăcările uriaşe care au distrus rulota. Actorul Tom Cruise, care a scăpat nevătămat din acest incendiu, se afla în acel moment într-o pauză de filmări şi se odihnea în propria rulotă, aflată la o distanţă de doar câţiva metri de cea cuprinsă de flăcări.

Pompierii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au reuşit să stingă incendiul.

Filmul "Jack Reacher: Never Go Back" este regizat de cineastul Edward Zwick şi va avea premiera în cinematografele nord-americane pe 21 octombrie 2016. Primul film din această serie a obţinut încasări de 218,3 milioane de dolari pe plan mondial.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici