Un pilot rus a murit după ce s-a prăbuşit cu elicopterul în timpul Jocurilor militare internaţionale

Un pilot a murit duminică, după ce un elicopter militar de tip Mi-28N din cadrul echipei acrobatice ruse Berkut s-a prăbuşit în timpul unei demonstraţii acrobatice pe aerodromul Dobrovici, în regiunea Riazan (centru), în cadrul Jocurilor militare internaţionale, relatează Euronews.

373 afișări
Imaginea articolului Un pilot rus a murit după ce s-a prăbuşit cu elicopterul în timpul Jocurilor militare internaţionale

Un pilot rus a murit după ce s-a prăbuşit cu elicopterul în timpul Jocurilor militare internaţionale (Imagine: Hepta)

După ce a început să se rotească, scăpat de sub control, elicopterul s-a prăbuşit pe burtă şi a luat foc.

Organizatorii evenimentului au anunţat că al doilea pilot a reuşit să se catapulteze şi a fost internat la un spital.

Potrivit agenţiei RIA Novosti, comandatul Forţelor aeriene ruse Viktor Bondarev a ordonat ca toate elicopterele de tip Mi-28 să fie blocate la sol, până la aflarea cauzei accidentului.

Jocurile găzduite de Rusia urmează să continue până la jumătatea lui august.

Echipe din alte 16 ţări iau parte la competiţie, care este organizată de către Ministerul rus al Apărării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici