Un român, pe lista pasagerilor avionului Air Algerie dispărut în Africa

Un cetăţean român figurează pe lista pasagerilor avionului Air Algerie dispărut joi în spaţiul aerian al statului Mali, afirmă surse citate de Reuters. MAE informează că la bordul avionului s-ar afla şi un cetăţean român, potrivit informaţiilor preliminare furnizate de Ministerul algerian de Externe.

2619 afișări
Imaginea articolului Un român, pe lista pasagerilor avionului Air Algerie dispărut în Africa

Un român, pe lista pasagerilor avionului Air Algerie dispărut în Africa

"Din informaţiile preliminare obţinute de la Ministerul algerian de Externe rezultă că la bordul avionului algerian aparţinând companiei aeriene Air Algérie s-ar afla un cetăţean român", preczizează Ministerul Afacerilor Externe.

MAE mai informează că misiunea diplomatică a României din Algeria păstrează permanent legătura cu autorităţile locale şi este pregătită să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor legale.

Avionul de tip McDonnell Douglas (MD-83), aparţinând Air Algerie/SwiftAir, decolase de la Ouagadougou (Burkina Faso) şi se îndrepta spre Alger (Algeria).

Avionul a dispărut la circa 50 de minute de la decolare, fiind căutat în Mali şi Niger.

La bordul avionului se aflau 110 pasageri şi 6 membri ai echipajului.

Compania Air Algerie a comunicat că la bord se aflau 50 de cetăţeni francezi, 24 din Burkina Faso, un român, opt libanezi, patru algerieni, doi luxemburghezi, un belgian, un camerunez şi un ucrainean.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici