Un tren a deraiat în Elveţia din cauza unei alunecări de teren: Unsprezece persoane au fost rănite

Un tren a fost luat de o alunecare de teren, miercuri, în zona muntoasă estică a Elveţiei, a anunţat compania feroviară Rhaetische Bahn.

2627 afișări
Imaginea articolului Un tren a deraiat în Elveţia din cauza unei alunecări de teren: Unsprezece persoane au fost rănite

Un tren a deraiat în Elveţia din cauza unei alunecări de teren (Imagine: Twitter)

Unsprezece persoane au fost rănite, cinci fiind în stare gravă, în accidentul feroviar produs în estul Elveţiei, anunţă autorităţile regionale, citate de AFP.

La bordul trenului erau aproximativ 200 de pasageri în momentul accidentului. Unsprezece pasageri au fost răniţi, iar cinci sunt în stare gravă.

Vagoane ale trenului au deraiat, din cauza unei alunecări de teren produse miercuri într-o zonă muntoasă din estul Elveţiei, a anunţat compania feroviară Rhaetische Bahn. "O parte a trenului a deraiat, luată de o alunecare de teren", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei, Simon Rageth, fără a oferi detalii.

Mai multe vagoane sunt pe marginea unei prăpăstii.

Poliţia din gara Saint-Moritz a refuzat să ofere detalii, precizând doar că accidentul este "grav".

Accidentul a avut loc la ora locală 12.45 (13.45, ora României). Patru elicoptere de intervenţie au fost trimise la locul incidentului, preluând răniţii şi transportându-i la spital.

Alunecarea de teren s-a produs din cauza ploilor puternice înregistrate în zonă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici