Momentul în care un turist este ucis în timpul unui jaf armat în Argentina, chiar în faţa fiului său. VIDEO

Un turist britanic a fost ucis, iar fiul său rănit, în cursul unui jaf care a avut loc sâmbătă în apropierea unui hotel din Buenos Aires, relatează BBC News, citând presa locală.

2378 afișări
Imaginea articolului Momentul în care un turist este ucis în timpul unui jaf armat în Argentina, chiar în faţa fiului său. VIDEO

Un turist britanic a fost ucis în cursul unui jaf armat în capitala Argentinei. Sursă foto: perfil.com

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 50 şi 28 de ani, au fost transportaţi la spital după ce au fost împuşcaţi de indivizi aflaţi pe o motocicletă în apropierea unui hotel de 5 stele

Bărbatul care a decedat a fost împuşcat în piept, iar fiul său prezintă o plagă împuşcată la nivelul coapsei.

O purtătoare de cuvânt a Ministerului de Externe de la Londra a declarat: "Susţinem familia a doi bărbaţi britanici în urma unui incident petrecut în Buenos Aires şi suntem în contact cu autorităţile locale".

Peste 111.000 de cetăţeni britanici au vizitat Argentina în anul 2018, potrivit Ministerului de Externe de la Londra, care a precizat că majoritatea vizitelor decurg "fără probleme".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici