Val de plecări de la Twitter: angajaţi care au respins ultimatumul lui Elon Musk numără secundele înainte de a fi concediaţi

Analiştii cred că Twitter în pericol de a se închide, după fuga în masă a angajaţilor, surse interne anunţând: „Cel puţin 6 departamente esenţiale au rămas fără ingineri”.

2959 afișări
Imaginea articolului Val de plecări de la Twitter: angajaţi care au respins ultimatumul lui Elon Musk numără secundele înainte de a fi concediaţi

Matt Miller, un angajat Twitter, a distribuit online un videoclip în care îi arată pe colegii săi care au respins ultimatumul lui Elon Musk („munceste mai mult sau renunţă”).

Împreună cu el, aceştia numărând secundele până la concedierea aşteptată pentru joi seară. Musk a transmis personalului, săptămâna aceasta, că oamenii vor trebui să muncească „extrem de greu” sau să demisioneze joi, la ora 17:00.

Mai puţin de jumătate dintre cei 4.000 de angajaţi rămaşi ai companiei au acceptat oferta de a rămâne. „Sunt la 30 de secunde - 35 de secunde distanţă”, spune angajatul în videoclipul, postat joi la scurt timp după ora 17.00.

Apoi, îi arată în fotografie pe ceilalţi patru colegi într-un birou gol, unde cuvintele „Iubeşte unde lucrezi” strălucesc pe fundal.

„Suntem pe cale să fim concediaţi de pe Twitter. Lucrez aici de nouă ani şi nouă luni", spune bărbatul. Apoi, îi întreabă pe foştii săi colegi de cât timp lucrează pentru companie.

În cele din urmă, când numărătoarea inversă s-a încheiat, el exultă în mod ironic spunând „La mulţi ani”.

Twitter şi-a închis brusc birourile joi, după demisii în masă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici