Vladimir Putin denunţă unele "pseudovalori" occidentale

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat că trebuie apărate "valorile morale tradiţionale" în Rusia şi contracarate "pseudovalorile" occidentale, în conferinţa sa de presă anuală, susţinută joi la Moscova.

298 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin denunţă unele "pseudovalori" occidentale

Vladimir Putin (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Este important pentru mine nu să critic valorile occidentale, ci să apăr populaţia noastră de unele pseudovalori pe care cetăţenii noştri au multe probleme în a le accepta", a declarat Putin.

Preşedintele rus a adăugat că cetăţenii trebuie "să se protejeze de comportamentul destul de agresiv al unor grupuri sociale care îşi impun punctele de vedere în mod destul de agresiv", într-o aluzie aparentă la grupurile de apărare a homosexualilor.

Săptămâna trecută, Vladimir Putin a denunţat "aşa-numita toleranţă, sterilă, care nu face diferenţa între sexe" şi faptul că "se recurge în prezent în numeroase ţări la o reevaluare a normelor morale şi se cere societăţii să pună pe acelaşi plan binele şi răul".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici