Smiley a lansat „Spală-te pe mâini”, un ghid muzical despre cele 30 de secunde care fac diferenţa între sănătate şi boală | VIDEO

  • Artistul Smiley îşi învaţă fanii cum să se spele corect pe mâini pentru a se proteja de coronavirus.
  • „Spală-te pe mâini" este un ghid muzical animat pentru spălatul corect.
  • „Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenţa între sănătate şi boală”, spune Smiley.
650 afișări
Imaginea articolului Smiley a lansat „Spală-te pe mâini”, un ghid muzical despre cele 30 de secunde care fac diferenţa între sănătate şi boală | VIDEO

Smiley a lansat „Spală-te pe mâini”, un ghid muzical despre spălatul corect al mâinilor | VIDEO

HaHaHa Production a lansat „Spală-te pe mâini!”, un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini, care este prima şi una dintre cele mai importante măsuri de autoprotecţie în lupta împotriva virusurilor.

„Foarte puţini dintre noi ştiu să se spele aşa cum trebuie pe mâini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenţa între sănătate şi boală”, spune Smiley.

Artistul a publicat, de altfel, un clip în care arată cum trebuie să te speli corect pe mâini.

„Spală-te pe mâini” se doreşte a fi un îndemn pentru toţi cei care stau acasă zilele acestea să repete pe piesă spălatul corect pe mâini, să se filmeze şi să trimită înregistrarea video unui număr cât mai mare de persoane.

„Până ne intra în reflex spălatul corect pe mâini, putem să facem ca acţiunea asta să fie distractivă, aşa că vă invit să vă distraţi făcând filmuleţe cu voi pe piesa noastră în timp ce respectaţi toţi paşii obligatorii din acest proces", spune Smiley, care, întors recent din America, a ales să rămână acasă timp de două săptămâni pentru a se proteja pe el şi pe cei din jurul lui.

El face pe conturile sale de Instagram, YouTube, Tik-Tok şi Facebook un jurnal de autoizolare cu toate activităţile care îi compun zilele petrecute acasă.

Oricine îşi doreşte, îl poate suna sau îi poate trimite mesaje foto, video sau text lui Smiley, pentru că acesta şi-a ascuns numărul de telefon, cifra cu cifra, în videoclipul piesei „Ce mai faci, străine?", cea mai recentă a sa, aflată de la lansare pe primele locuri în topul celor mai urmărite clipuri de pe YouTube.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici