HOROSCOP Joi, 17 noiembrie. Mercur intră şi el în Săgetător. Patru zodii se impun prin felul în care comunică

Mercur o ia şi el pe urmele lui Venus şi intră în Săgetător, unde rămâne până pe 7 decembrie când intră în Capricorn. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) se bucură nu numai de şarm, ci şi de mai mult fler în comunicare.

30762 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Joi, 17 noiembrie. Mercur intră şi el în Săgetător. Patru zodii se impun prin felul în care comunică

HOROSCOP 17 Noiembrie - Berbec

Mercur îşi face azi apariţia în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, se aşteaptă câteva săptămâni productive pentru nativii(ele) care susţin examene în această perioadă, care au în plan deplasări de ordin profesional sau care iau contactul cu persoane din culturi străine. Toate aceste iniţiative îi/le vor ajuta să înveţe lucruri noi, să ducă la bun sfârşit unele planuri la care tot lucrează de ceva vreme încoace. Lucrurile încep să evolueze în direcţia cea bună, ceea ce vine la pachet cu unele revelaţii mult aşteptate despre unele evenimente recente pân-acum fără răspuns.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Taur

Mercur începe azi să se mişte prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că dacă te-ai gândit să legi unele parteneriate, ar fi o idee bună să deschizi nişte discuţii în acest sens în perioada care urmează. În cazul în care eşti implicat(ă) deja într-o colaborare, s-ar putea să observi faptul că-ţi este mai uşor să comunici cu cei cu care lucrezi, chiar şi atunci când se ajunge la conversaţii despre bani şi ceea ce urmează să faceţi cu fondurile pe care le deţineţi împreună. Pe un fundal ca acesta, proiectele voastre încep să se mişte.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Gemeni

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care comunică mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrează. Poate că nu sunteţi de acord unul cu celălalt în chiar toate privinţele, dar este evident că nu vă cramponaţi de diferenţe minore, că vedeţi perspectiva de ansamblu şi punctele în care se întâlnesc perspectivele voastre generale. Acest lucru vă va ajuta să treceţi peste unele tensiuni pe care nu aţi reuşit să le procesaţi într-o manieră sănătoasă până în prezent.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Rac

Mercur tranzitează de azi încolo casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să observi faptul că îţi este mai uşor să comunici cu colegii de muncă în această perioadă. De asemenea, te bucuri de mai multă claritate mentală la serviciu, ceea ce îţi permite să dai dovadă de un randament mai crescut cu acelaşi efort pe care îl depui de obicei. Profită aşadar de această perioadă pentru a face unele progrese mai mari la serviciu şi pentru a pregăti terenul pentru alte proiecte, la care te gândeşti cu intermitenţe de foarte multă vreme.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Leu

Mercur începe să se mişte azi prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, astfel că s-ar putea să îţi fie mai uşor să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici în perioada care urmează. Diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate care vă dau bătăi de cap de fiecare dată rămân, dar îţi este mai uşor să te concentrezi pe ceea ce vă aduce mai aproape. În cazul în care eşti single, se arată o perioadă bună în care să ieşi şi să cunoşti oameni noi, să vezi dacă eşti pregătit(ă) de o relaţie.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Fecioară

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa familiei din horoscopul tău solar, indiciu cum că te numeri şi tu printre nativii(ele) care comunică mai bine în această perioadă cu cei dragi. Aşadar, este de aşteptat să ai parte de o perioadă bună în raport cu ei, în care vă este mai uşor să gestionaţi diferenţele care vin odată cu prăpastia între generaţii. Acum este momentul cel mai bun în care să scoţi de sub covor subiecte care au rămas în coadă de peşte, care creează regulat tensiuni între tine şi apropiaţi. Veţi ajunge la un compromis destul de uşor.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Balanţă

Mercur se mişcă de azi începând prin casa comunicării din astrograma ta generală, astfel că este de aşteptat să îţi fie mai uşor să interacţionezi cu cei din jur, chiar şi atunci când punctele voastre de vedere nu par să se intersecteze prea des. Îţi este uşor să vezi anumite lucruri din perspectiva lor, să înţelegi cum gândesc. Aşadar, dacă ai programate întâlniri de afaceri în această perioadă, şedinţe sau negocieri, şansele sunt mari să obţii ceea ce ţi-ai propus de pe urma lor. Ai încredere în tine, în ceea ce vrei să transmiţi şi vei convinge destul de uşor.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Scorpion

Mercur poposeşte astăzi în casa banilor din astrograma ta solară, semn că în săptămânile care urmează, s-ar putea să afli informaţii sau ponturi cu privire la modul în care ai putea să îţi suplimentezi veniturile sau să economiseşti mai mult. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre unele întâlniri cu persoane care îţi propun să colaboraţi în cadrul unui proiect ori să lucraţi împreună într-o formă sau alta. În felul acesta, este posibil să acoperi unele goluri în buget sau chiar să îţi consolidezi fondurile pe care le-ai câştigat şi ai încercat să le sporeşti în ultimele săptămâni.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Săgetător

Mercur ajunge azi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează latura comunicativă. Nu eşti o persoană care ar putea fi considerată timidă, dar pe parcursul următoarelor săptămâni, s-ar putea să-ţi fie chiar mai uşor decât de obicei să te exprimi liber, să atragi pe cei din jur cu stilul tău deschis şi cu sinceritatea de care dai dovadă. Aşadar, naturaleţea pe care o ai în această perioadă te ajută să ieşi în evidenţă şi să pui bazele unor relaţii noi pe un fundament solid, fără a crea aşteptări care nu se materializează în viitor şi care duc la dezamăgiri.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Capricorn

Mercur îşi face azi apariţia în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că eşti mai predispus(ă) să cazi pe gânduri în această perioadă, să te gândeşti la lucruri care s-au întâmplat în trecut şi cu care poate că nu ţi-ai încheiat socotelile. De asemenea, este posibil să reapară cineva din trecutul tău în peisajul actual. Dar depinde de tine să-ţi dai seama dacă merită într-adevăr să reînchegi legăturile sau dacă ar fi mai bine să opreşti orice încercare de a restabili contactul. Există riscul să dai din nou curs unei relaţii care nu-ţi face bine.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Vărsător

Mercur ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că s-ar putea să intri în contact în această perioadă cu tot felul de persoane cu care ai multe lucruri în comun. În alte cazuri, s-ar putea să pui bazele în această perioadă unei colaborări cu prieteni sau oameni de care te leagă aceleaşi idealuri şi viziuni. Aşadar, se întrevede o perioadă dinamică pentru tine, în care vei forma noi relaţii de prietenie şi de muncă şi care îţi vor contura în termeni pozitivi viitorul pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă.

HOROSCOP 17 Noiembrie - Peşti

Cu Mercur în casa carierei din astrograma ta generală în perioada următoare, este de aşteptat să îţi fie mai uşor să comunici cu superiorii, dar şi cu alte persoane importante din domeniul tău de activitate. Îţi dai seama că există o frecvenţă pe care rezonaţi mai bine unul cu celălalt, că aveţi mai multe lucruri în comun decât aţi fi crezut. În felul acesta, s-ar putea să faci mai multe progrese către obiectivele pe care ţi le-ai propus în plan profesional. Relaţiile pe care le stabileşti acum s-ar putea să îţi deschidă porţi care au rămas închise până în prezent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici