VIDEO Experienţa lui Tom Daley la Jocurile Olimpice: o medalie de aur şi un cardigan tricotat chiar în tribunele de la Tokyo 2020

Medaliatul cu aur la sărituri în apă a lucrat la un cardigan special al echipei Marii Britanii, în timp ce îşi urmărea colegii evoluând în concursurile de sărituri.

391 afișări
Imaginea articolului VIDEO Experienţa lui Tom Daley la Jocurile Olimpice: o medalie de aur şi un cardigan tricotat chiar în tribunele de la Tokyo 2020

FOTO: Instagram @madewithlovebytomdaley

Pe lângă faptul că a câştigat aurul olimpic în proba de platformă sincron, folosindu-se de prezenţa sa la Jocuri pentru a-şi exprima sprijinul faţă de tinerii LGBTQ+, britanicul Tom Daley a făcut senzaţie la Tokyo 2020, fiind surprins tricotând în tribune.

Daley a fost văzut în tribunele piscinei olimpice tricotând un cardigan special al echipei Marii Britanii, în timp ce îşi urmărea colegii de la sărituri.

Joi, acesta şi-a prezentat în mediile de socializare creaţia finalizată. Cardiganul are logo-ul Team GB, steagul britanic, inelele olimpice şi inscripţia „Tokyo” în japoneză.

Daley a declarat, citat de olympics.com: "Am vrut să fac ceva care să-mi amintească de Jocurile Olimpice, ceva la care să mă pot uita cu drag, în viitor."

Sportivul în vârstă de 27 de ani şi-a folosit, de asemenea, postarea pentru a încerca să strângă bani pentru organizaţia „The Brain Tumour Charity”, în memoria tatălui său, Robert, care a murit în 2011.

După ce a câştigat aurul, Daley a tricotat o mică bocceluţă, pentru medalia sa, şi le-a spus urmăritorilor paginii sale de tricotat de pe Instagram că "să învăţ să tricotez şi să croşetez m-a ajutat atât de mult în timpul acestor Jocuri Olimpice".

El a adăugat: "Singurul lucru care m-a ţinut sănătos de-a lungul acestui întreg proces este dragostea mea pentru tricotat şi croşetat şi pentru tot ceea ce înseamnă aceste tehnici".

Jocurile sunt departe de a se fi încheiat pentru Daley, care participă vineri la preliminariile individuale de la platforma de 10 m, urmând ca în ziua următoare să aibă loc semifinalele şi finala.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici