Sportul şi pasiunea se împletesc la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Imaginile virale cu britanicul Tom Daley, filmat în timp ce tricota

  • La Jocurile Olimpice de la Tokyo sportul este în prim-plan, dar nu înseamnă totul.
  • Tom Daley, concurent la proba de sărituri în apă, s-a remarcat printr-o pasiune neaşteptată.
  • Sportivul britanic a fost filmat în repetate rânduri în timp ce tricota, în tribunele de la Tokyo.
1742 afișări
Imaginea articolului Sportul şi pasiunea se împletesc la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Imaginile virale cu britanicul Tom Daley, filmat în timp ce tricota

Sursa FOTO: Twitter / Instagram

Jocurile Olimpice sunt despre oameni şi pasiunile lor. Iar deseori, pe lângă sport, participanţii atrag atenţia şi prin alte activităţi preferate în viaţa de zi cu zi. De exemplu, britanicul Tom Daley, concurent la proba de sărituri în apă, a devenit viral pe reţelele de socializare după ce a fost filmat în timp ce ... tricota.
 
Imaginile au fost surprinse în timpul preliminariilor masculine la proba de sărituri de la trambulina de 3 m, când Daley a profitat de clipele de răgaz pentru a împleti o bluză pe care era vizibil logo-ul Jocurilor Olimpice. Iar în timp ce admirau puloverul, oamenii au observat şi braţele sportivului, înfăşurate în folie transparentă. De aici au pornit mai multe teorii, dintre care cea mai răspândită era aceea potrivit căreia Daley s-ar fi tatuat recent. 
 
În realitate, lucrurile stau însă altfel, scrie The Independent. Britanicul avea pe braţe pachete cu gheaţă, legate strâns, pentru a înlesni recuperarea musculară în urma antrenamentelor istovitoare. Acesta e un truc la care sportivii recurg deseori, întrucât frigul reduce inflamaţia şi scade riscul de dureri musculare.
 
Thomas „Tom” Daley, în vârstă de 27 de ani, este un săritor în apă laureat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 şi la Rio de Janeiro, în 2016. De asemenea, britanicul este dublu campion mondial în 2009 şi 2015.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici