Judecătorul Bogdan Mateescu a fost ales preşedinte al CSM

  • Judecătorul Bogdan Mateescu a fost ales preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
  • Al doilea candidat la funcţia de şef al forului a fost Evelina Oprina.
  • Vicepreşedinte al CSM va fi procurorul Florin Deac.
  • La şedinţa plenului CSM a participat şi preşedintele Klaus Iohannis.
1021 afișări
Imaginea articolului Judecătorul Bogdan Mateescu a fost ales preşedinte al CSM

FOTO: Facebook Bogdan Mateescu

Judecătorul Bogdan Mateescu a fost ales în funcţia de preşedinte al CSM, iar procurorul Florin Deac va fi vicepreşedintele forului. 

Judecătorul Bogdan Mateescu a primit 13 voturi „pentru”, 3 „împotrivă” şi două voturi nule.
 
Procuror Florin Deac a primit 13 voturi „pentru” şi 5 „împotrivă”.
 
Şedinţa Plenului CSM pentru alegerea preşedintelui şi vicepreşedintelui Consiliului a avut loc joi, de la ora 12.00, la Facultatea de Drept din Bucureşti.
 
La şedinţă, unde s-a prezentat şi bilanţul Consiliului Superior al Magistraturii, a participat şi preşedintele Klaus Iohannis.
 
Pentru funcţia de preşedinte al CSM, funcţie deţinută până acum de judecătorul Nicoleta Margareta Ţînţ, au candidat judecătorii Evelina Oprina şi Bogdan Mateescu.
 
Pentru funcţia de vicepreşedinte, deţinută anul acesta de Tatiana Toader, a candidat procurorul Florin Deac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici