Şoşoacă, amendă de 5.000 de lei pentru afirmaţii la adresa lui Arafat

Diana Şoşoacă a fost amendată cu 5.000 de lei de CNCD pentru mai multe afirmaţii despre Raed Arafat.

756 afișări
Imaginea articolului Şoşoacă, amendă de 5.000 de lei pentru afirmaţii la adresa lui Arafat

Şoşoacă, amendă de 5.000 de lei pentru afirmaţii la adresa lui Arafat

Conform unui comunicat transmis, miercuri, de către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, Colegiul director a decis că afirmaţiile „de ce nu se duce domnul Raed Arafat în ţara lui de baştină”, „vorbeşte despre dânsul la persoana a III-a, probabil că i se trage din limba ţării sale natale”, „nu ştiu cum domnul Raed Arafat şi-a luat examenul de cetăţenie” şi „trădătorii nu au ce căuta în România” constituie faptă de discriminare.

„Se sancţionează autorul declaraţiei doamna Iovanovici-Şoşoacă Diana cu amendă contravenţională de 5.000 de lei”, arată CNCD.

Hotărârea a fost adoptată cu majoritate de voturi, 8 la 1.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici