Vlad Voiculescu, după ce DNA a clasat plângerea privind diploma sa de studii: Este oare o ţară sau un balamuc?

  • Procurorii anticorupţie au clasat plângerea privind diploma obţinută, la Viena, de Vlad Voiculescu.
  • Plângerea penală a fost depusă la DNA de „Coaliţia pentru Naţiune.”
  • Multe organizaţii au susţinut că fostul ministru nu are studii superioare.
2067 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu, după ce DNA a clasat plângerea privind diploma sa de studii: Este oare o ţară sau un balamuc?

Vlad Voiculescu, după ce DNA a clasat dosarul privind diploma sa: Este oare o ţară sau un balamuc?

Procurorii anticorupţie au clasat plângerea privind diploma obţinută, la Viena, de Vlad Voiculescu, pe motiv că „fapta nu există”, iar fostul ministru acuză că presa a fost cea care a spus că diploma sa nu există. El se întreabă dacă un astfel de loc „este oare o ţară sau un balamuc”.

Prin plângerea penală depusă la DNA de „Coaliţia pentru Naţiune” s-a cerut verificarea diplomei obţinute de Vlad Voiculescu la Wirtschaftsuniversität-Wien, din Austria.

DNA a clasat plângerea formulată, pe motiv că „fapta nu există”.

Procurorul a consemnat în ordonanţa de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educaţiei, cât şi de la Centrul de Echivalare a Diplomelor”, spune, vineri, pe Facebook, fostul ministru al Sănătăţii, în timp ce îşi continuă „războiul” cu presa: „Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă este emisă de o universitate de top din Europa; a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori); este recunoscută de Ministerul Educaţiei... un astfel de loc este oare o ţară sau un balamuc?”, scrie Vald Voiculescu, pe Facebook.

Acesta este mulţumit, totuşi, că Parchetul Anticorupţie a verificat diploma sa.

Diploma obţinută de Vlad Voiculescu a fost mult timp un subiect de scandal, multe organizaţii susţinând că fostul ministru nu are studii superioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
voiculescu,
dna,
diplomă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici